10 Şubat 2018 Cumartesi

BOĞAZLI KAZAK VE KOMBİN ÖNERİSİ



Selam sevgili moda takipçileri,
2 tane özel seçtiğim palto kombinlerinden sonra yine sizin için hazırladığım çok hoş bir kombinle karşınızdayım.
Kışın giyebileceğiniz , deseniyle , renkleriyle çok beğeneceğinize inandığım harika bir kombin hazırladım.Bu bölümde ise yine herkesin dolabında bulunan, sade bir kazağı bile nasıl uygun bir şekilde kombinleyebileceğinizi görebilirsiniz.

İşte ilk kazak kombinimm❤


1)KREM RENGİ BOĞAZLI KAZAK KOMBİNİ ♥







Sade bir kazakla başlamak istedim çünkü sade beyaz bir kazakla bile güzel bir kombin yapılabileceğini göstermek istedim.
Bu tarz beyaz kazağınızın altına da mavi tonlarında bir kot kombini yaptım. Tabi genelde bu şekilde kombinlenir ancak kombini bu şekilde sade bırakmak istemediğim için kıpkırmızı harika bir şapka ile renklendirmek istedim. Kırmızı ve beyaz birbirine çok yakışan harika iki renk ,ayrıca  bu kombindeki star parça bence bu kırmızı şapka kızlaar 💗 , Ayrıca kotun altına giyebileceğiniz yine aynı tonlarda bir ayakkabı seçtim.Klasik bir ayakkabı seçmek istemedim çünkü kazak zaten sade ve klasik bir rengi var.
 Ayrıca pantolun tonlarında bir ayakkabı seçtim çünkü renkleri aynı olduğu için  boyunuzu kesmez ve topuklu olduğu için de boyunuzu uzun gösterir diye düşündüm.Özel kumaşı ,desenleri ve bağcıklarıyla da dikkatleri hemen üzerine çekebilen bir ayakkabı. İşte sizin için hazırladığım ilk kazak kombinim. Siz olsanız ne yapardınız nasıl kombinlerdiniz beyaz klasik bir kazağı? Yorumlarınızı bekliyoruum 💕








2 yorum: